Om HappyFire

Få professionel hjælp til at lykkes
Kontakt

“I HappyFire bidrager vi til at skabe de bedste forudsætninger for menneskelig og organisatoriske udvikling.”

Tom Johansen
Indehaver af HappyFire

Profilbillede af Tom Johansen, som er indehaver af HappyFire

Mission & vision

Udformningen af meningsfuld succes

HappyFire repræsenterer mere end blot en virksomhed; vores mål er at skabe en meningsfuld og positiv indvirkning på menneskers liv. Lidt højtflyvende sagt, ønsker vi at kunne bidrage til den unikke følelse af glæde og tilfredshed er meningen med livet.

Vores vision er at sprede denne glød til så mange mennesker som muligt; at hjælpe andre med at finde deres indre talent og udvikle det potentiale, som allerede findes i dem.

Værdier

DNA’et, som udgør HappyFire

Glæde i arbejdet

At arbejde skal være mere end bare en pligt. Det skal være en kilde til glæde og inspiration. Hos HappyFire stræber vi efter at skabe en arbejdsatmosfære, hvor glæde er drivkraften, og hvor medarbejderne oplever tilfredshed i deres daglige arbejde.

Inspirerende udvikling

Udvikling skal ses som inspirationen i sig selv. Når vi omfavner forandringer og stræber efter vækst, åbner vi døren til en verden af muligheder og kreativitet. At finde nøglen til at frigøre vores fulde potentiale, skaber meningsfulde forandringer i vores liv og omgivelser.

Ansvarlighed & integritet

Hos HappyFire handler vi med et klart formål om at opretholde høj integritet og ansvarlighed i vores handlinger. Vi tror på, at det skaber et sundt og pålideligt grundlag for både individuel og organisatorisk udvikling.

Tilgang

Sportsinspireret tilgang

Inspireret af sportsverdenens vindermentalitet og målrettethed stræber HappyFire efter mere end blot at optimere kompetencer. Vores mål er at skabe en meningsfuld forandring i medarbejdernes liv, både professionelt og personligt. Vi ønsker ikke kun at guide dem i at udvikle deres færdigheder; HappyFire vil være deres partner i at udforske og overvinde konkrete udfordringer, både i deres karriere og personlige udvikling.

Vores skræddersyede løsninger går ud over det traditionelle talentudviklingsprogram. Sammen med jer dykker vi ned i det individuelle potentiale, styrker evnen til selvudvikling og åbner døren til en dybere forståelse for både faglige og personlige talenter. Det handler ikke kun om at lære færdigheder; det handler om at opdage, dyrke og bringe det bedste frem i hver enkelt medarbejder.

HappyFires begyndelse

Der står en stærk kvinde bag alt

HappyFires rejse startede ikke blot med forretningsstrategier og visionære mål, men udsprang fra en hjertevarm og inspirerende brainstorm i familiens køkken. Det var indehaverens hustru, Hanne, der kastede nøgleordet ‘HappyFire’ op i luften, og det stod klart, at det var det perfekte match.

Navnet var ikke tilfældigt; det blev skabt ud fra ønsket om at indkapsle den særlige følelse, som mennesker oplever, når de nærmer sig arbejdet med forventningsfuld glæde, og føler taknemmelig tilfredshed på vej hjem.